Udflugt til Middelfart

Udflugt til Middelfart.
Lørdag den 22. august var vi på udflugt til Middelfart efter en lang pause, det var dejligt at kunne mødes igen.
Vi mødtes på Keramikmuseet Clay, hvor vi fik en spændende rundvisning. Vi kom igennem dels en udstilling af Cathrine Raben Davidsen med både keramiske krukker, malerier, tegninger og grafik og dels en udstilling af Carl-Henning Pedersens keramiske værker. Han er ellers bedst kendt for sine malerier, for udsmykningen af Angli-gården ved Herning, hvor også hans og hustruens museum ligger og for sin farvestrålende obelisk samme sted. Der var også en fin udstilling i Skatkammeret af alt det fine porcelæn, som er blevet produceret af de store, kendte porcelænsfabrikker herhjemme.
Vi fik også set, hvor fint det er lykkedes at få placeret 1500 m2 udstillingslokale under jorden i forbindelse med det smukke område ned til Lillebælt.
Efter at vi havde studeret museet, var det tiden, at vi skulle indtage vores medbragte mad og drikkelse, og da vejret var noget ustadigt, fik vi lov til at sidde og spise på en overdækket terrasse på Clay, tak for det.
Da vi havde spist, kom solen frem, og vi blev enige om at køre til Kobakken, som ligger i nærheden, for at indtage kaffen og Ritas hjemmebag. Nogle af vores medlemmer var også en tur på toppen af Kobakken, hvor man kunne nyde den fantastiske udsigt ud over Lillebælt og den gamle Lillebæltsbro, hvor der var kommet gang i Bridgewalking igen.
En dejlig dag fik ende, og man syntes, at det var dejligt at kunne mødes igen efter denne mærkelige sommer med corona.

 

Hjemstavnsforeningen Bornholmer-klubben Fyn af 1982