Generalforsamling 2024

Hurtig generalforsamling.
Den 1. marts holdt vi vores traditionelle generalforsamling, der også i år startede med gule ærter for de flestes vedkommende.
Da alle var blevet mætte, gik selve generalforsamlingen i gang, og den blev som sædvanlig holdt uden de store skærmydsler. Bjarne Rohde blev valgt som dirigent, hvorefter formanden aflagde beretning, som blev enstemmigt godkendt. Det samme gjaldt, da kassereren havde aflagt regnskab. Næste punkt på dagsordenen var ”Indkomne forslag”, men bunken med forslag var ikke-eksisterende, så vi kunne fortsætte med valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleant. Både Gurli Grønnegaard, Jørgen Løw Rasmussen og Joan Søgaard Pedersen blev genvalgt. Det samme blev Ingelis Kofoed Larsen som bilagskontrollant, mens Heidi Simonsen blev nyvalgt som suppleant for bilagskontrollant.
På baggrund af foreningens kassebeholdning fandt man det ikke nødvendigt med nogen stigning i kontingentet, og under det sidste punkt, Eventuelt, gik snakken om lovligheden af at lægge billeder fra vores arrangementer på hjemmesiden med eller uden medlemmernes skriftlige tilladelse.
Bjarne Rohde kunne takke for en stille og rolig generalforsamling, hvorefter vi sang et par sange og Inge læste et par af Birte Nørregaard Pedersens bornholmske historier op. På trods af manglende sult gjorde vi derefter et godt indhug i Jørgens pandekager med is.
Aftenen sluttede med et lotteri med diverse fine påske-præmier, bl.a. Svanekes påskebryg, inden formanden kunne sige tak for i aften.
Efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig med Finn Mortensen som formand, Gurli Grønnegaard som næstformand, Rita Piil som kasserer, Lene Yde-Madsen som sekretær og Jørgen Løw Rasmussen som bestyrelsesmedlem.

Hjemstavnsforeningen Bornholmer-klubben Fyn af 1982