Udflugt til Nordfyn

Spændende udflugt.
Kan man lave en spændende udflugt, uden at vi tager uden for Fyn? Ja, det vil vi prøve at bevise søndag den 2. juni, hvor vi starter fra Virkedal, Mågebakken 80E, 5250 Odense SV kl. 13.
Vi har bestilt en bus, som først vil køre os til Glavendruplund på Nordfyn. Hvis du nu har boet på Fyn i mange år uden at have hørt om Glavendruplund og Glavendrupstenen, er det på tide, at du kommer ud og ser stedet og den 60 m lange stensætning med den 7 tons tunge Glavensten.png

Glavendrupsten med Danmarks længste runeinskription.
Herefter går turen til Gyldensteen Strand, hvor du kan se eller gense det store vådområde, som blev gendannet i 2014 ved at man gravede gennem digerne, hvorved der blev dannet en lagune og en større sø. Her starter vi med at drikke kaffe med hjemmebag, og derefter vil der være tid til at kigge på udstillingen eller til at gå en kortere eller længere tur i området, hvor der er masser af fugleliv.
Så skal vi videre til Bogense, hvor der bliver tid til at gå en tur i byen (har du fx set det charmerende torv med de små huse eller har du aldrig set

Maniken.png

Maneken Pis?), inden vi slutter med en treretters middag bestående af skal med fasanstuvning, gammeldags oksesteg med tilbehør samt vaniljeis med jordbærsovs på Bogense Hotel.
Cirka kl. 21 er vi tilbage ved Virkedal efter en forhåbentlig dejlig dag. Af hensyn til aftensmaden er der sidste tilmelding den 16/5 til Gurli Grønnegaard, tlf. 2261 6705 eller Rita Piil, tlf. 2449 0175.
Turen koster 350 kr. for medlemmer og 450 kr. for ikke-medlemmer inkl. bus, drikkevarer i bussen, eftermiddagskaffe og treretters menu, men ekskl. drikkevarer til maden. Beløbet bedes indbetalt ved tilmelding på konto 3914 0001705563 eller på MobilePay 271866.

Hjemstavnsforeningen Bornholmer-klubben Fyn af 1982