Udflugt til Hjemsted Oldtidspark og Rømø

Udflugt til Hjemsted Oldtidspark og Rømø.

Lørdag den 17. juni var en flok af Bornholmerklubbens medlemmer på bustur.

Vi mødtes på Virkedal, hvor bussen ventede på os, vejret var med os, og med høj sol og godt humør kørte vi vestpå mod Oldtidsparken i Hjemsted. Bestyrelsen havde sørget for at der var kaffe, rundstykker og en lille en til halsen på turen.

I Oldtidsparken fik vi en guidet tur på museet, bagefter gik vi en tur i området, hvor man kunne fornemme, hvordan man boede oldtiden. Inden vi kørte mod Rømø, spiste vi frokosten ude i det dejlige, men lidt blæsende vejr. På Rømø gik vi en tur på den dejlige, brede strand, hvor der var gang i drageflyvningen, og efter turen på stranden var der kaffe og kage bussen, mens den kørte mod Kommandørgården på Rømø, hvor vi gjorde et kort ophold.

Efter opholdet på Rømø satte vi kursen mod Fyn, hvor vi kørte over den gamle Lillebæltsbro og gjorde ophold i Dyreparken i Middelfart. Derefter satte vi kursen mod Årup kro, hvor vi nød en dejlig middag, inden vi satte kursen mod Odense, hvor vi sagde farvel til hinanden efter en lang, men dejlig dag i det blå og ønskede hinanden en god sommer.

Hjemstavnsforeningen Bornholmer-klubben Fyn af 1982