Udflugt til Nordfyn

Odense, Bogense, Middelf… nåh, nej….
Chauffør Poul førte os trygt ad de små veje gennem det flotte, grønne landskab, da vi søndag den 2. juni tog på udflugt i det nordfynske. Første stop på turen var et besøg i Glavendruplund, hvor man bl.a. finder Danmarks længste runeindskrift. Ikke ret mange af deltagerne havde været her før, heller ikke selv om de har boet på Fyn i mange år.
Næste stop var ved Gyldensteen Strand, hvor vi startede med at nyde kaffen med hjemmebag. De fleste drog derefter ud på en gåtur i det fine vejr for at studere det store sø- og engområde, der i 2014 blev genskabt efter at have været dæmmet ind og drænet i over 140 år. Også pumpehuset blev indtaget for at kigge ud over det flotte område.
Herefter satte bussen kursen mod Bogense, hvor vi først begav os på en lille byvandring i det gamle Bogense med de mange gamle, flotte købmandsgårde, Maneken Pis, det charmerende torv, kirken, Fyns ældste kro, Bybækken mm. Gåturen endte meget passende ved Bogense Hotel, hvor vi til sidst indtog en dejlig tre-retters menu som en god afslutning på dagen, inden bussen kørte os tilbage til Odense efter en dejlig og megen rost tur.

Hjemstavnsforeningen Bornholmer-klubben Fyn af 1982