Generalforsamling og grill

Endelig generalforsamling.
Lørdag den 14. august fik vi endelig afviklet den udsatte generalforsamling på en lidt anderledes måde, end vi plejer, nemlig uden de sædvanlige gule ærter.
Vores medlemmer, Ally og Herman i Gudbjerg har en god gildesal, og der havde vi sat hinanden stævne til eftermiddagskaffe, generalforsamling og grillhygge.
27 mennesker startede med at nyde kaffen med hjemmebag, hvorefter generalforsamlingen kunne gå i gang. (Referat kan læses på hjemmesiden under Generalforsamlinger). Bjarne Rohde blev valgt til dirigent, og da der hverken var indkomne forslag, problemer med at finde nye bestyrelsesmedlemmer eller emner, der krævede lange diskussioner, blev generalforsamlingen afviklet på en halv time. Palle Dahl var det eneste nyvalg, idet han blev valgt som ny suppleant.
Efter selve generalforsamlingen fandt Herman og nogle af hans musikervenner instrumenterne frem, og det 6 mand store orkester, inklusive en nydelig sangerinde, begyndte at spille til alles glæde. En stor del af numrene var fællessange, så folk kunne få rørt stemmebåndene, og folk glemte vist helt, at vi i længere tid ikke har måttet synge sammen i forsamlinger.
Efter klapsalver og ekstranummer blev der tændt op i grillen, og mens den blev klar, var der mulighed for at gå en tur til Gudbjerglund eller i den dejlige have. Men pludselig stimlede folk sammen om salater, hjemmebagt brød og grillkød, og mon ikke alle blev mætte? Tak til hele bestyrelsen med påhæng for produktion af hjemmebag og diverse salater mm. Der skal også lyde en stor tak til Ally og Herman for at stille faciliteter til rådighed, så vi kunne få en hyggelig dag.
Aftenen blev sluttet af med en lille auktion, da foreningen havde arvet 2 malerier efter Erna Drejer Hansen, der døde inden coronaen ramte landet. Så nu har vi nogle medlemmer, der kan sidde hjemme i deres stue og nyde et ny maleri med bornholmske motiver.

Efter generalforsamlingen har bestyrelsen konstitueret sig således:
Formand: Finn Mortensen
Kasserer: Gurli Grønnegaard
Næstformand og sekretær: Rita Piil
Bestyrelsesmedlemmer: Lene Yde Madsen og Jørgen Løw Rasmussen.

 

Hjemstavnsforeningen Bornholmer-klubben Fyn af 1982