Julefrokost 2021

 

Heldig planlægning.
Marinerede sild, bondesild, saltstegte sild, laks, ribbensteg, æbleflæsk mmm. Ja, der manglede ikke noget, da vi gik om bord i julefrokosten søndag den 5. december. Som sædvanlig var der også mulighed for at indtage både Svanekes julebryg samt bornholmersnaps. Håndsprit og plastikhandsker var nyt på bordet.
Bestyrelsen havde været heldig med planlægning af julefrokosten, for hvis den havde skullet finde sted bare en uge senere, var den nok blevet aflyst pga. den stigende coronasmitte, og nogle havde desværre også meldt afbud af samme årsag, men vi gennemførte, og har da heldigvis ikke hørt om, at der skulle være nogen, der blev smittede den dag.
Slagsang og diverse julesange til Hermans harmonikaakkompagnement blev også gennemført, mens dansen om juletræet blev til et kig på træet. Gaveuddelingen manglede da heller ikke, og spændingen, når der blev trukket lod om de mange gevinster i julelotteriet, var også intakt. Mange kunne gå hjem med en flot juledekoration, chokolade eller andet.
Tak til alle, der bidrog med madlavning eller andet og tak til alle, der kom. I skrivende stund ved vi ikke, hvornår vi igen mødes, men foreløbig er vores nytårskur på Johannes Larsen-museet i januar aflyst.

Hjemstavnsforeningen Bornholmer-klubben Fyn af 1982