Julefrokost 2022

Julefrokost.
Første søndag i december var igen i år afsat til foreningens julefrokost, hvor der var pænt fremmøde. Dagen forløb næsten som den plejer, men i år var de almindelige, marinerede sild og karrysild dog droppet, da folk hellere vil have sildesalat og saltstegte sild. Men der blev nu gået godt til alle retter, der var kreeret af frivillige medlemmer. Tak til alle, der havde lavet mad.
Det blev selvfølgelig også til nogle julesange, og de, der havde lyst, fik en tur rundt om juletræet, afsluttende med ”Nu er det jul igen” rundt i huset. Minsandten om der ikke også var en julegave til alle, mens der vist var enkelte, der ikke fik nogen gevinst i det sædvanlige lotteri. Til gengæld var der nogle, der næsten ikke kunne bære alle deres gevinster ud i bilen.
Hyggesnak, kaffe, hjemmebagte småkager, mere hyggesnak, musik leveret af Herman og Jens Bjørn er overskrifterne på resten af en hyggelig eftermiddag, som sluttede med formandens orientering om hele næste års program, begyndende med en lille udflugt samt cafebesøg den 15. januar.

Hjemstavnsforeningen Bornholmer-klubben Fyn af 1982